Vakantiehuis

Vrijstaand vakantiehuis met veel leefruimte


Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus kunnen wij tijdelijk geen groepen ontvangen in onze accommodatie. Wij snappen dat het voor vele gezinnen toch fijn is om een week of weekend in een andere omgeving te zijn. Daarom is het mogelijk om met uw gezin gebruik te maken van de accomodatie in de periode tot en met vrijdag 28 augustus.


Wilt u gebruik maken van de accomdatie, dan heeft u de beschikking over de begane grond, bestaande uit: Living met open haard, ruime open keuken, 3 slaapkamers (2 personen) met badkamer, ruime hal en toilet. Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van een aangepaste kamer/badkamer voor minder validen. Naast het luxe binnenverblijf bieden wij een ruim buitenverblijf met speelveldje, speelbos, speelschuur, visvijver en voetbal- en volleybalveld. het geheel is gelegen op een melkveehouderij.


Het dorp Holten ligt op 5 km afstand van het verblijf en bevindt zich aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen en genieten van de prachtige natuur. 

 

Voor boekingen of informatie kunt u contact opnemen met Jantina Scheperboer 06-37594732 of gebruik maken van het contactformulier (zie contact).

 

 

Wij stellen de volgende voorwaarden: 

- Wij kunnen slechts één gezin tegelijk ontvangen 

- Gasten dienen zich aan de overheidsgestelde richlijnen te houden met betrekking tot het Coronavirus