Groepsaccommodatie

Een weekend weg met de familie, vriendengroep, teamgenoten etc.? Alles is mogelijk bij Het Bravenne. Onze ruime en luxe groepsaccommodatie met een divers buitenverblijf maakt uw weekend/midweek compleet!  


Hoewel de accommodatie zich op een melkveebedrijf bevindt is er een strikte scheiding tussen beide bedrijfstakken. U heeft de beschikking over een ruim opgezet domein met vele mogelijkheden tot vermaak. Natuurlijk heeft u ten alle tijden de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stallen en in contact te staan met de dieren!

 

De accommodatie

De woonkamer beschikt over 2 zithoeken waarvan één bij de tv en één bij de open haard. De volledig ingerichte open keuken met kookeiland ,6-pits gasfornuis, oven/stoomoven, magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak grenst aan de eethoek met tuindeuren naar het ruime terras.

De begane grond is volledig rolstoel toegankelijk en er is een slaapkamer met badkamer speciaal voor minder validen. Verder bevinden zich op de begane grond nog twee tweepersoons slaapkamers met badkamer en twee toiletten voor algemeen gebruik.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan één tweepersoons, één vijf persoons en één negen persoons. Daarnaast is hier de beschikking over twee douches en toiletten.

In deze opstelling kunnen wij 22 personen ontvangen, daarnaast beschikken wij over twee kinderbedjes en is het mogelijk nog drie bedden bij te plaatsen. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan even contact met ons op!

 

Buitenverblijf

Bij Het Bravenne kunt u nog volop genieten van het buitenleven! U heeft de beschikking over een speelbos, voet-en volleybalveld, beachbalveld ,visvijver en een gezellige kampvuurplek. Tevens heeft u de beschikking over een ruime speelschuur. Naast skelters en traptrekkers vindt u hier een voetbaltafel, pooltafel, tafeltennistafel en een zithoek waardoor u ,ook bij slecht weer, over een comfortabele terrasopstelling beschikt. Wilt u een keertje kijken bij het koeien melken? Dat kan! Met een beetje geluk bent u zelfs getuige van de geboorte van een kalfje!

 

Gasten dienen zich aan de overheid gestelde richtlijnen te houden met betrekking tot het coronavirus.